Vi söker erfarna miljökonsulter

Vi söker miljökonsulter

ViAQs utvecklingsresa fortsätter. Vi har ett konstant inflöde av förfrågningar om intressanta uppdrag inom bland annat markmiljö, vattenverksamhet, miljösamordning, naturmiljöfrågor m.m. Därför söker vi dig som vill utvecklas i rollen som miljökonsult och förstärka vårt team.

Vi söker
Dig som har minst 5 års erfarenhet av att arbeta med miljöfrågor samt behärskar god svenska i tal och skrift. Det är en stor fördel om du har erfarenhet som uppdragsansvarig konsult.

Du är en nyfiken och engagerad person som gillar att samverka för att nå bästa resultat.

Vi erbjuder
En familjär företagskultur där medarbetarna alltid är i fokus och beslutsvägarna är korta och raka. Vårt arbetssätt präglas av samverkan, god kvalitet, prestigelöshet, engagemang och effektivitet.

Hos oss på ViAQ får du möjlighet att jobba fritt under eget ansvar. Vi uppmuntrar alla medarbetare till att ta egna initiativ vad gäller såväl bolagets som den personliga utvecklingen.

Vi är ett tight team med stor kompetens och lång erfarenhet så det alltid finns någon som kan hjälpa dig i olika frågor.

Låter detta intressant?
Och du vill veta mer – hör av dig till

Peter Rodhe
peter.rodhe@viaq.se
0734 122 688

eller

Marie Börnell
marie.bornell@viaq.se
0734 122 642

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi kommer att intervjua löpande och är öppna för att tillsätta flera tjänster, så skicka ett mail med din CV redan idag!

 

ViAQ Miljö är ett konsultföretag som erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom miljö och hållbarhet. ViAQ AB startade 2011 och inledningsvis med tjänster inom bygg- och projektledning. Totalt sysselsätter ViAQ idag cirka 35-40 konsulter. Vi utvecklar människor som bidrar till samhällsutvecklingen. Det gör vi genom att kontinuerligt utveckla vår kompetens och vara öppna för nya idéer i ett företag där Du som anställd har möjlighet att påverka din arbetssituation och utveckling.

Olskroken planskildhet

Tel: +46 10-330 54 30 | E-post: info@viaq.se
Stora Badhusgatan 18-20, 411 21 Göteborg | Vaksalagatan 2, 753 20 Uppsala

 © ViAQ 2021