Vi söker gruppchef för vassa konsulter inom projektledning

Söker gruppchef

Är du en erfaren ledare som har ett genuint intresse för människor och konsultaffären?
Då är det här jobbet för dig!

Det går bra för oss!  Vi har många spännande kunder och intressanta projekt på gång. Därför behöver vi nu förstärka teamet i Göteborg med en coachande gruppchef som bygger förtroenden med kunder och medarbetare.

Du kommer leda ett starkt team med kompetenta medspelare. Tillsammans med gruppen kommer du att verka för en familjär arbetsmiljö där man trivs och vill utvecklas, vilket bidrar till en kvalitetssäkrad leverans och maximal kundnytta.

Du är
en person som ser och tillvaratar dina medarbetares styrkor och potential. En av dina främsta drivkrafter är att få dina medarbetare att växa och utvecklas. Du är van att coacha mot uppsatta mål. Du har förmåga att skapa god stämning och gemenskap. Du är strukturerad och proaktiv i ditt sätt att arbeta och har förmågan att prioritera och planera. Du har ett prestigelöst förhållningssätt.

Vi ser gärna att du har
-Minst 10 års relevant erfarenhet från teknisk konsult-, entreprenad- eller beställarverksamhet, inom infrastruktur, anläggning eller bygg och fastighet
-Erfarenhet från befattning som chef, projektledare eller annan ledande roll
-Förståelse för konsultaffären
-God kommunikationsförmåga, du kan göra det komplexa enkelt och tydligt
-Utbildning som civil-/högskoleingenjör eller annan kombination av utbildning och erfarenhet som ger dig en bra grund att stå på för den aktuella rollen
-Nyfikenhet och intresse för de uppdrag vi jobbar med och en vilja att hela tiden utvecklas
-Goda kunskaper i svenska, tal och skrift

Vi erbjuder dig
ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt företag med en familjär känsla där vi bryr oss om varandra. ViAQ befinner sig på en spännande utvecklingsresa vilket ger dig möjlighet att påverka företagets framtid på ett unikt sätt. Då engagerade medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa nöjda kunder, prioriterar vi ditt välmående och balansen mellan privat- och arbetsliv. Du kommer ingå i företagets ledning och rapportera till vår vd.

Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta
Anders Berg
E-Post: anders.berg@viaq.se
Telefon: 070 5558766

Tillträde: Snarast möjligt/ enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2022-01-31

Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 31 januari 2022, så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

ViAQ är ett konsultföretag inom samhällsutveckling som erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom projektledning, miljö och hållbarhet, samt digitalisering. Vi startade 2011 och sysselsätter idag cirka 35 konsulter. Vi utvecklar människor som bidrar till samhällsutvecklingen. Det gör vi genom att kontinuerligt utveckla vår kompetens och vara öppna för nya idéer i ett företag där du som anställd har möjlighet att påverka din arbetssituation och utveckling.

Olskroken planskildhet

Tel: +46 10-330 54 30 | E-post: info@viaq.se
Stora Badhusgatan 18-20, 411 21 Göteborg | Vaksalagatan 2, 753 20 Uppsala

 © ViAQ 2021