Arbetsmiljöspecialist – se hit!

Nytt tjänsteområde arbetsmiljö

Våra kunder efterfrågar tjänster kopplat till arbetsmiljö/HSE. Du är en driven och erfaren person med goda kundkontakter samt har god förståelse för affären. Du vill ta chansen att vara delaktig i arbetet att knyta kompetent personal till bolaget inom teknikområdet samt att samverka med övriga kollegor för att öka kundbasen och därmed vår verksamhet.

Vi erbjuder
Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt företag med en familjär känsla där vi bryr oss om varandra. ViAQ befinner sig mitt i en spännande utvecklingsresa vilket ger dig möjligheter att vara delaktig i företagets framtid på ett unikt sätt. Vi har en öppen kommunikation där alla får komma till tals. Eftersom engagerade medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa nöjda kunder prioriterar ditt välmående och balansen mellan privat- och arbetsliv.

I dagsläget har vi vårt huvudkontor i Göteborg samt verksamhet i Stockholm/Mälardalen. Du kan vara verksam i dessa områden idag alternativt finns du på annan ort i södra eller mellersta Sverige.

Låter detta spännande och du vill veta mer?

Höra av dig till

Marie Börnell
Vd/ Miljökonsult
E-Post: marie.bornell@viaq.se
Telefon: 0734 122 642

Varmt välkommen med din ansökan!

ViAQ är ett konsultföretag inom samhällsutveckling som erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom projektledning, miljö och hållbarhet, samt digitalisering. Vi startade 2011 och är idag cirka 35 medarbetare och underkonsulter med stort fokus på varje enskild kunds behov och förutsättningar. För oss är det en självklarhet att alla kunder ska bli bemötta på ett professionellt sätt av högsta klass. Vi utvecklar människor som bidrar till samhällsutvecklingen. Det gör vi genom att kontinuerligt utveckla vår kompetens och vara öppna för nya idéer i ett företag där du som anställd har möjlighet att påverka din arbetssituation och utveckling.

Olskroken planskildhet

Tel: +46 10-330 54 30 | E-post: info@viaq.se
Stora Badhusgatan 18-20, 411 21 Göteborg | Vaksalagatan 2, 753 20 Uppsala

 © ViAQ 2021