Vi söker byggledare med fokus på betongkonstruktioner

Vi söker byggledare

ViAQs utvecklingsresa fortsätter. Vi har ett konstant inflöde av förfrågningar om intressanta uppdrag inom bland annat byggledning. Därför söker vi dig som vill utvecklas i rollen som byggledare och genomföra projekt med utmanande betongkonstruktioner. Hos oss har du möjlighet att arbeta med infrastruktur, anläggning och byggnader.  

Vi söker 
Dig som har minst fem års erfarenhet av någon ledande roll i produktion avseende betongkonstruktioner. Du kan ha arbetat som arbetsledare, blockchef, platschef, byggledare eller annan jämförbar roll i produktion. 

Du är engagerad, genuint intresserad av ditt arbete och nyfiken på att utveckla din kompetens.
Du har en kombination av en relevant utbildning och yrkeserfarenhet, samt behörighet Betong klass 1. Du har förståelse för de utmaningar som hanteras i komplexa projekt, drivs av att samarbeta med andra människor och är lyhörd för andras behov. Att bidra till ett gott arbetsklimat är en självklarhet för dig.  

Vi erbjuder 
En familjär företagskultur där medarbetarna alltid är i fokus och beslutsvägarna korta och raka. Vårt arbetssätt präglas av prestigelöshet, engagemang och effektivitet.  

På ViAQ får du arbeta i frihet med ansvar och begränsas inte av det stora företagets tröga beslutsprocesser. Du kommer att arbeta nära dina kunder och kollegor ute i projekten, men även tillsammans med dina kollegor på ViAQ. Vi är ett tight team med stor kompetens där det alltid finns någon som kan stötta dig.  

Hos oss är inte formella meriter det viktigaste. Det är däremot dina personliga egenskaper och att du delar våra värderingar. Vår filosofi är att personal som trivs och har inflytande utvecklar företaget och gynnar tillväxten. Därför är det viktigt för oss att du får goda möjligheter till kompetensutveckling och stöd med att ta fram den karriärväg som sporrar dig. 

Goda kunskaper i svenska, tal och skrift, är ett krav.  

Låter detta intressant?
Och du vill veta mer – hör av dig till 

Anders Berg 
anders.berg@viaq.se       
 070 555 87 66                 

eller                                              

Johan Collinder 
johan.collinder@viaq.se
070 240 04 24   

Varmt välkommen med din ansökan!  

Vi kommer att intervjua löpande och är öppna för att tillsätta flera tjänster, så skicka ett mail med din CV redan idag, dock senast 31/1 2023 till anders.berg@viaq.se eller  johan.collinder@viaq.se

Tillträde: Enligt överenskommelse 

 

ViAQ är ett konsultföretag inom samhällsutveckling som erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom projektledning, miljö och hållbarhet, samt digitalisering. Vi startade 2011 och sysselsätter idag cirka 35-40 konsulter. Vi utvecklar människor som bidrar till samhällsutvecklingen. Det gör vi genom att kontinuerligt utveckla vår kompetens och vara öppna för nya idéer i ett företag där du som anställd har möjlighet att påverka din arbetssituation och utveckling. 

 

Olskroken planskildhet

Tel: +46 10-330 54 30 | E-post: info@viaq.se
Stora Badhusgatan 18-20, 411 21 Göteborg | Vaksalagatan 2, 753 20 Uppsala

 © ViAQ 2021