Rutinerad projektledare hus/byggnader

Projektledare hus byggnader

ViAQs utvecklingsresa fortsätter och vi breddar verksamheten inom hus/byggnader. Till kontoret i Göteborg söker vi nu dig som vill fortsätta att utvecklas i rollen som projektledare inom ny- och ombyggnation av hus/byggnader. Alla projekt är olika och hos oss finns möjlighet att arbeta med både kommersiellt och bostäder.

Vi söker
Dig som idag arbetar som projektledare, projektchef, platschef, projekteringsledare eller entreprenadingenjör inom bygg- och/eller fastighetsbranschen med minst 5 års erfarenhet.

Du är engagerad och genuint intresserad av de uppdrag du arbetar i. För dig är kundnyttan alltid i fokus och du är beredd att gå den extra milen för att överträffa kundernas förväntningar.

Du har förståelse för de utmaningar som hanteras i komplexa projekt, drivs av att samarbeta med andra människor och är lyhörd för andras behov. Du lockas av att utvecklas i ett företag med stark tillväxt och du vet att det är allas uppgift att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder
En familjär företagskultur där beslutsvägarna är korta och raka. Ett arbetssätt som präglas av prestigelöshet, engagemang och effektivitet. Vårt framgångsrecept är att företaget tar hand om medarbetarna och medarbetarna tar hand om kunderna.

Hos oss är antalet år i yrket inte det viktigaste. Det är däremot dina personliga egenskaper och att du delar våra värderingar. Vi vet att engagemang och en professionell inställning bygger kunskap och erfarenhet. Här får du det stöd du behöver för att utvecklas och engageras när du bestämt dig vart du vill nå.

På ViAQ får du arbeta i frihet med ansvar och begränsas inte av det stora företagets tröga beslutsprocesser. Du kommer att arbeta nära dina kunder och kollegor ute i projekten, men även tillsammans med dina kollegor på ViAQ.

Goda kunskaper i svenska, tal och skrift, är ett krav.

Låter detta intressant?

Hör av dig till

Anders Berg (VD), så får du veta mer.
E-Post: anders.berg@viaq.se
Telefon: 070 555 87 66

Tillträde: Snarast möjligt/ enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2022-04-30

Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet till anders.berg@viaq.se

Varmt välkommen med din ansökan!

ViAQ är ett konsultföretag inom samhällsutveckling som erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom projektledning, miljö och hållbarhet, samt digitalisering. Vi startade 2011 och sysselsätter idag cirka 35 konsulter. Vi utvecklar människor som bidrar till samhällsutvecklingen. Det gör vi genom att kontinuerligt utveckla vår kompetens och vara öppna för nya idéer i ett företag där du som anställd har möjlighet att påverka din arbetssituation och utveckling.

Olskroken planskildhet

Tel: +46 10-330 54 30 | E-post: info@viaq.se
Stora Badhusgatan 18-20, 411 21 Göteborg | Vaksalagatan 2, 753 20 Uppsala

 © ViAQ 2021