Peter Johansson – ny på ViAQ

Peter Johansson

Peter Johansson började i mitten av december på ViAQ som byggledare. Han kommer närmast från NCC Industry där han arbetade som site manager. Efter många år på entreprenadsidan har han både förståelse och kunskap om hur man skapar ett bra samarbete mellan beställare och entreprenör för en effektiv framdrift i projektet.

Första uppdraget på ViAQ är för Partille kommun som byggledare vid ombyggnad av busshållplats Finngösa.

Sugen på att testa något nytt
Peter har under flera år tänkt att skulle det vara intressant att jobba som konsult på beställarsidan och när möjligheten dök upp var han inte sen att tacka ja. -ViAQ är ett familjärt företag där man inte bara blir ett anställningsnummer. Här är det korta beslutsvägar och möjligheter att påverka sin arbetsdag och det är viktigt för mig, berättar Peter.

Det bästa med att vara samhällsutvecklare
-Det bästa med mitt yrke är att det är omväxlande och man får vara med och skapa det samhälle vi ska leva i. Det kan uppstå utmaningar men det gör det mer spännande och med ett bra lagarbete löser vi det mesta, berättar Peter.

Gemensamma intressen med sönerna
Fritiden spenderas gärna tillsammans med de nu vuxna sönerna. Det blir mycket fotboll och i garaget i Rävlanda står ett antal veteranmopeder och andra tvåhjulingar. Ett intresse som han delar med äldste sonen.

 

 

 

ViAQ är ett konsultföretag inom samhällsutveckling som erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom projektledning, miljö och hållbarhet, samt digitalisering. Vi startade 2011 och sysselsätter idag cirka 35 konsulter. Vi utvecklar människor som bidrar till samhällsutvecklingen. Det gör vi genom att kontinuerligt utveckla vår kompetens och vara öppna för nya idéer i ett företag där du som anställd har möjlighet att påverka din arbetssituation och utveckling.

Olskroken planskildhet

Tel: +46 10-330 54 30 | E-post: info@viaq.se
Stora Badhusgatan 18-20, 411 21 Göteborg | Vaksalagatan 2, 753 20 Uppsala

 © ViAQ 2021