Flutura Haziri – ny miljökonsult på ViAQ

Miljökonsult Flutura Haziri

Kunden i fokus. För två år sedan började ViAQ att erbjuda konsulttjänster inom miljö och hållbarhet. Något som är mycket uppskattat hos kunderna och för att möta den ökande efterfrågan har ViAQ anställt Flutura Haziri. Flutura kommer närmast från Trafikverket, där hon arbetade som miljöspecialist och biträdande utredare planering.

Varför vill man jobba med miljöfrågor?

För Flutura är det nyfikenheten på livets vetenskap som tog henne till en kandidatexamen i biologi. Att få vara med och bidra till att minimera riskerna för miljön och hitta lösningar för en levande planet är något hon brinner för.

Vilka är arbetsuppgifterna?

–  Idag arbetar jag bland annat med E01 Olskroken där jag hjälper Peabs miljöorganisation i olika ärenden. Jag hjälper också till som handläggare i några andra miljöuppdrag hos ViAQ.

Vad är det bästa med att jobba på ViAQ?

–  Här finns oerhört kompetenta och erfarna chefer inom miljö och hållbarhet. Marie Börnell och Peter Rodhe delar gärna med sig av sin kunskap. Det allra viktigaste är kollegorna som har en mycket viktig plats i mitt liv just nu. Ett företag med en familjär stämning där alla hjälper varandra oavsett roll eller ansvar. Jag känner mig uppskattad här.

Vill hela tiden lära sig nytt
Förutom en stor nyfikenhet inom miljö och hållbarhet vill Flutura utforska och lära sig mer även på fritiden. Hon pratar fem språk och är nyfiken på att lära sig fler, hjälper sin dotter med fiolläxorna för att själv lära sig spela instrumentet, skriver dikter och ritar. Något som hon gillar väldigt mycket är att simma och gärna i kombination med en resa till Spanien.

Olskroken planskildhet

Tel: +46 10-330 54 30 | E-post: info@viaq.se
Stora Badhusgatan 18-20, 411 21 Göteborg | Vaksalagatan 2, 753 20 Uppsala

 © ViAQ 2021