Louise Brandt – ny på ViAQ

Louise Brandt

Vi möter upp våra kunders efterfrågan och anställer Louise Brandt som miljökonsult. Hon har erfarenhet av att jobba med förorenad mark, vattenverksamhet och miljösamordning i främst infrastrukturprojekt. Louise kommer närmast från Ensucon.

Vilket blir ditt första projekt på ViAQ?
-Mitt första projekt blir att jobba som miljösamordnare på Västlänken deletapp Kvarnberget. Här kommer jag att bidra till att vi tillsammans följer de kontraktskrav som satts upp för miljöfrågor. som t.ex att byggarbetsplatsen renar vatten utifrån gällande krav, maskiner uppfyller miljökraven, kemikaliehantering sköts korrekt samt genomföra miljöronder. Lite gott och blandat av både spännande och viktiga uppgifter, berättar Louise.
Marinbiolog eller polis
-Jag har alltid varit intresserad av natur och djur, men samtidigt lockade polisyrket. Valet avgjordes vid en resa till Galapagosöarna där jag fick dyka med pingviner och havsleguaner. Då blev det tydligt att marinbiolog var det jag skulle bli. Och i dag är jag utbildad i Marin vetenskap med inriktning marinbiologi vid Göteborgs universitet.
Hög kompetens inom miljöområdet på ViAQ
-När jag såg att Peter Rodhe jobbade på ViAQ blev jag väldigt glad. Dels för att jag gillar honom som person, dels för att han är duktig i sin yrkesroll där han är aktiv i de frågor som jag vill jobba med inom vattenverksamhet. Jag ser fram emot att jobba med Marie Börnell och Peter Rodhe. De har båda bred kunskap och lång erfarenhet inom yrket.
Ser livet från den ljusa sidan
Som person är Louise en positiv doer med mottot” Det mesta går att lösa med en god vilja och ett stort leende!”. Louise härliga energi i kombination med att hon är duktig i sitt yrke gör henne mycket omtyckt både bland kollegor och kunder.
Älskar promenader
På fritiden blir det många promenader med hunden Casper, en fyraårig Lagotto. – En perfekt promenad ska vara lång och innehålla en fika. Numera får jag och Casper sällskap av min och min sambos sexmånaders bebis. Det blir ofta promenader i Hisingsparken eller till Eriksberg. Där finns både bra fik och små stränder där Casper kan bada, berättar Louise.

ViAQ är ett konsultföretag inom samhällsutveckling som erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom projektledning, miljö och hållbarhet, samt digitalisering. Vi startade 2011 och sysselsätter idag cirka 35 konsulter. Vi utvecklar människor som bidrar till samhällsutvecklingen. Det gör vi genom att kontinuerligt utveckla vår kompetens och vara öppna för nya idéer i ett företag där du som anställd har möjlighet att påverka din arbetssituation och utveckling.

Olskroken planskildhet

Tel: +46 10-330 54 30 | E-post: info@viaq.se
Stora Badhusgatan 18-20, 411 21 Göteborg | Vaksalagatan 2, 753 20 Uppsala

 © ViAQ 2021