Johan Pantzar – ny på ViAQ

Johan Pantzar

ViAQ har anställt Johan Pantzar som med sin långa erfarenhet från entreprenörssidan, allt ifrån enkla husgrunder till stora komplexa broprojekt, är en riktigt vass byggledare. Han säkerställer med stor profession att entreprenören utför sitt arbete fackmannamässigt och att beställaren får sitt projekt till den förväntade slutkostnaden.

Johan har gått den ”långa vägen” och började sin karriär inom mark och anläggning som lärling 1989. Som person är han social, prestigelös och har ett stort intresse av att skapa goda relationer. Vilket är mycket viktigt i rollen som länk mellan entreprenör och beställare.

Markarbete inom Z-projektet
-Mitt första projekt på ViAQ blev inledningsvis på Trafikverket med att ta fram vägplaner för GC-vägar. Kort därefter blev det också som byggledare mark för Volvo Real Estate. Ett riktigt roligt och spännande projekt där jag får vara mycket ute där det händer och det är då jag trivs som allra bäst. Projektet består av att bygga ett parkeringshus för cirka 400 bilar med ett kontorshus ovanpå. Jag säkerställer att arbetet utförs med kvalitet, enligt upprättade handlingar och att det ligger inom de kostnads- och tidsramar som finns uppsatta för projektet. Allt detta i samråd med projektledning och beställare samt med utsedd entreprenör.

Gillar ordning och reda
Johan har sedan 14 årsåldern varit aktiv i hemvärnet. -Det kanske många inte vet är att Hemvärnet är en del av Försvarsmaktens organisation, berättar Johan. Här får jag fullt utlopp för mitt ordningssinne och kan utan problem plocka fram rätt persedlar ur ryggsäcken i totalt mörker.

Markarbete även på fritiden
För ett tag sedan flyttade Johan och hans sambo in i en nybyggd villa i Landvetter och nu har det blivit dags att anlägga trädgården. Det ska läggas sten och byggas altan, berättar Johan. Men det allra bästa han vet är att få umgås med sina barnbarn och det gör han så ofta det bara går.

Olskroken planskildhet

Tel: +46 10-330 54 30 | E-post: info@viaq.se
Stora Badhusgatan 18-20, 411 21 Göteborg | Vaksalagatan 2, 753 20 Uppsala

 © ViAQ 2021